FOK! Wat een weer: wederom buien

winterbanner

Goede morgen!

Vanochtend is er veel bewolking. Er trekken buien over en mogelijk komen daarbij ook hagel en onweer voor. De wind komt uit het westen en is matig tot vrij krachtig. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind krachtig tot hard, windkracht 6-7.

Vanmiddag houden de buien aan en is er ook kans op hagel en onweer en bij de buien kan de wind flink uitschieten. Tussen de buien is de zon soms kort te zien. De maximumtemperatuur is ongeveer 8°C. De wind komt uit een noordwestelijke richting en is matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig tot hard, windkracht 6-7.

Vanavond neemt de buiigheid geleidelijk af. De wind komt uit noordwestelijke richtingen en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.

Komende nacht kan er in het noorden en oosten eerst nog een bui voorkomen, maar op de meeste plaatsen blijft het droog. De temperatuur daalt naar waarden tussen 2°C in het oosten tot 5°C in het noordwesten. De wind komt uit westelijke richtingen en is zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied eerst nog vrij krachtig.

Tot morgen!

                   

Een van de vele buien gister, deze was gespot nabij Bodegraven (Foto: DJMO)
Een van de vele buien gister, deze was gespot nabij Bodegraven (Foto: DJMO)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.

                                                              

AC