FOK! Wat een weer: regen in het noorden, elders zacht en droog

winterbanner

Goede morgen!

Vanochtend is het in de noordelijke helft bewolkt, in de zuidelijke helft is er weinig bewolking. Momenteel is het bijna overal droog, maar later vanochtend kan het in het noordwesten gaan regenen. In het zuidoosten komt eerst plaatselijk ook mist voor. Er is weinig wind, alleen in het noordelijk kustgebied staat een matige wind uit het zuidwesten.

Vanmiddag is het in de noordelijke helft bewolkt met in het uiterste noorden af en toe regen. In de zuidelijke helft schijnt de zon. De maxima liggen tussen 12°C op de Waddeneilanden en plaatselijk 19°C in het zuidoosten. Er is weinig wind, alleen in het noordelijk kustgebied staat een matige wind uit het zuidwesten.

Vanavond komen er flinke opklaringen voor, maar in het noorden trekt soms ook wat bewolking over en daar kan aan zee plaatselijk wat regen vallen. Er is weinig wind, alleen in het noordelijk kustgebied staat een matige wind uit het zuidwesten.

Komende nacht valt er in het noorden en oosten af en toe regen. Elders blijft het droog. De minimumtemperatuur ligt rond 8°C. Er steekt geleidelijk een matige noordwestelijke wind op, aan zee en op het IJsselmeer is de wind af en toe vrij krachtig.

Tot morgen!

                   

Lente op Schouwen (Foto: Scherpschutter)
Lente op Schouwen (Archief)(foto: Scherpschutter))

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.

                                                              
Submitter:  Bron: FOK.nl/KNMI