Uitslag PSV - Feyenoord

De topper tussen PSV en Feyenoord heeft deze middag geen winnaar opgeleverd. Het duel tussen de nummers één en twee van de Eredivisie eindigde in een 2-2 gelijkspel.

PSV begon fel aan het duel en Feyenoord had moeite om onder de druk uit te komen. Dit leidde ook al snel tot een doelpunt, Tillman troefde Hanco af en maakte zo de 1-0. Na een moeizame openingsfase kwamen de Rotterdammers langzaam maar zeker beter in de wedstrijd, nadat Gimenez nog een grote kans mistte was het Minteh die na een blunder van Boscagli wel tot scoren kwam, 1-1.

In de rest van de eerste helft was het thuisploeg die de beste kansen kreeg, zo rqaakte Tillman de paal en schoot Schouten net voorlangs. Na rust was het Feyenoord wat het overwicht had en de kansen. Het was aan keeper Benitez te danken dat Gimenez, Geertuida en Beelen niet tot scoren kwamen maar ook hij was kansloos toen na een voorzet van Geertruida Gimenez geheel vrij de 1-2 kon binnentikken.

Relatief uit het niets kwam PSV al snel weer langszij, na een mooie assist van De Jong scoorde Til met een volley. Daarna bleven in de rest van de wedstrijd grote kansen voor beide ploegen uit.