FOK! Wat een weer: veel regen

winterbanner

Goede morgen!

Vanochtend is het zwaar bewolkt en regent het. In het zuidoosten en oosten is het in het begin nog droog. De wind uit zuid tot zuidwest is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 6.

Vanmiddag blijft het bewolkt en regent het overal langdurig. In totaal valt over de dag ongeveer 20 mm. De middagtemperatuur ligt rond 10°C. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan zee en op het IJsselmeer nog lange tijd krachtig, windkracht 6.

Vanavond regent het nog steeds. Pas in de tweede helft van de avond wordt het in het westen droog. De wind waait eerst uit zuidwest, later uit noordwest en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig.

Komende nacht valt er af en toe regen. De minimumtemperatuur ligt rond 7°C. De wind komt uit west tot noordwest en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig.

Tot morgen!

                   

Het voorlopige uitzicht vanuit huis, regen. (Foto: Pixabay)
Het voorlopige uitzicht vanuit huis, regen. (Foto: Pixabay)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.