FOK! Wat een weer: toch weer regen

winterbanner

Goede morgen!

Vanochtend is het bewolkt en valt er af en toe (mot)regen. Aan het einde van de ochtend gaat het in het zuidwesten harder regenen. De wind waait uit het zuidwesten en is langs de kust en op het IJsselmeer (vrij) krachtig, windkracht 5-6, elders matig.

Vanmiddag is het bewolkt en zijn er perioden met regen. Af en toe regent het flink door. Het is met een maximumtemperatuur rond 12°C zacht. De wind komt uit het zuidwesten en is boven land matig, op het IJsselmeer en in het noordelijk kustgebied vrij krachtig, langs de westkust krachtig, windkracht 6.

Vanavond zijn er perioden met regen. De wind waait uit het zuidwesten. Boven land is de wind matig, in het kustgebied en op het IJsselmeer vrij krachtig, aan de westkust eerst krachtig, windkracht 6.

Komende nacht valt plaatselijk regen of motregen. Met een minimumtemperatuur van ongeveer 11 °C is het een zachte nacht. De wind komt uit het zuidwesten en is op de meeste plaatsen matig.

Tot morgen!

                   

Het was gister grijs en regenachtig, ook in Sonsbeek te Arnhem (Foto: _UserName_)
Het wordt een regenachtige dag, ook in Sonsbeek te Arnhem ((Archief)foto: _UserName_)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.