FOK! Wat een weer: nog steeds niet droog

herfstbanner

Goede morgen!

Vanochtend schijnt af en toe de zon. In het noordwestelijk kustgebied komen vrij veel buien voor. Plaatselijk is daarbij onweer mogelijk. In de rest van het land valt plaatselijk wat regen. De wind komt boven land uit zuid tot zuidwest en is matig, langs de kust en op het IJsselmeer komt de wind uit het zuidwesten en waait het (vrij) krachtig, windkracht 5-6.

Vanmiddag schijnt in het noordwesten mogelijk af en toe even de zon. Verder is er veel bewolking en zijn er enkele buien. Plaatselijk is ook onweer mogelijk. Later in de middag gaat het in het zuidoosten regenen. De wind uit het zuidwesten neemt geleidelijk af naar zwak tot matig. Aan de kust draait de wind naar west tot noordwest en wordt matig tot vrij krachtig. De maximumtemperatuur bedraagt ongeveer 10°C.

Vanavond is het wisselend bewolkt en houden de buien in de kustprovincies aan. In het zuidoosten regent het enige tijd. Er staat boven land weinig wind. Langs de westkust komt er een vrij krachtige tot krachtige wind, windkracht 5 tot 6, te staan uit het noordwesten.

Komende nacht zijn er enkele buien waarbij aan de kust ook onweer mogelijk is. De west tot zuidwestenwind is matig, vlak aan zee vrij krachtig en de minimumtemperatuur varieert van een graad of 10 langs de kust tot 4°C verder landinwaarts.

Tot morgen! 

                   

 Herfst....
Herfst....

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.