'Starbucks-barista spuit zijn luier vol met slagroom'

Een opmerkelijk voorval bij een Starbucks in Ballwin heeft de aandacht getrokken van het Missouri Department of Health. Het zou gaan om een Starbucks barista met een fetish voor luiers en slagroom.

Het incident in kwestie kreeg publieke aandacht na een Twitter post met beelden van de barista waarin hij slechts gekleed in een blouse, bijna 48 seconden lang te zien terwijl hij slagroom in zijn luier propt, gevolgd door het gieten van ijsklontjes in zijn luier. De video was aanleiding voor @libsoftiktok om contact op te nemen met het Missouri Department of Health and Senior Services, dat in een reactie zijn bezorgdheid uitsprak over de klaarblijkelijke schending van de gezondheidsvoorschriften van zowel de staat als de betreffende gemeente.

Volgens een antwoord per e-mail van Lisa Cox, een woordvoerster van het Missouri Department of Health, heeft het departement het St. Louis County Department of Health op de hoogte gebracht van de zaak. 

Het filmpje is waarschijnlijk in scene gezet door een 'lollige' Starbucksmedewerker. Maar tot dat daar duidelijkheid over is verkregen is het raadzaam om als je een Starbucks locatie bezoekt, na te denken of je iets met slagroom bestelt of checkt of de barista een luier draagt. 

Starbucks heeft vrijdagmiddag nog niet direct gereageerd op verzoeken om commentaar.

Het bewuste filmpje kan niet meer gedeeld worden maar is nog wel op X/ Twitter te vinden.