'Neuken op een hoogtepunt': betrapt stel zorgt voor hilariteit bij vliegtuigpassagiers

Twee easyJet-passagiers werden door de politie op Ibiza weggeleid nadat ze tijdens een vlucht door een lid van het cabinepersoneel werden betrapt op seks in het vliegtuigtoilet. Een video van dit moment toont passagiers die juichen en schreeuwen terwijl de easyJet-medewerker de deur opentrekt bij het luidruchtige duo. Dit incident vond plaats op een hoogte van 9.000 meter en veroorzaakte hilariteit onder de passagiers die uitzicht op het tafereel hadden.

Het voorval vond plaats op 8 september, tijdens een vlucht van het Britse Luton naar Ibiza. Sectie 71 van de Sexual Offenses Act 2004 stelt dat het illegaal is om seks te hebben in een toilet waartoe het publiek toegang heeft. Het is niet bekend of het stel is aangehouden op Ibiza

De video van deze gewaagde escapade in de lucht ging snel viraal op sociale media nadat hij zondag werd gepost, wat leidde tot een stortvloed aan humoristische reacties. Een gebruiker merkte met humor op: "Ryanair zou waarschijnlijk extra kosten in rekening brengen voor dit entertainment tijdens de vlucht." Een ander grapte: "Het feit dat dit gebeurde op een EasyJet-vlucht voegt een geheel nieuwe dimensie aan het verhaal toe." Weer een andere persoon vroeg gekscherend: "Laten we hopen dat dit niet de piloot was!"

Te midden van de grappen en grollen bracht easyJet een verklaring uit waarin werd bevestigd dat de vlucht bij aankomst door de politie moest worden opgewacht vanwege het gedrag van deze twee passagiers aan boord.