FOK! Wat een weer: later op de dag droger

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Goedemorgen!

Vanochtend komen er in het hele land buien voor, maar de meeste en zwaarste buien worden in het noorden verwacht. Daar is kans op onweer en kleine hagel. De westenwind is landinwaarts matig, aan zee krachtig, windkracht 6.

Vanmiddag zijn er eerst veel buien, in het noordoosten en oosten misschien nog met onweer en kleine hagel. In de tweede helft van de middag wordt het op de meeste plaatsen droog, al blijft een plaatselijke bui nog steeds mogelijk. Het wordt in de middag rond 19°C. De westenwind is matig, aan zee en boven het IJsselmeer vrij krachtig en in het Waddengebied krachtig, windkracht 6.

Vanavond is het in het noorden bewolkt, elders schijnt de zon af en toe. Op de meeste plaatsen blijft het droog. De westenwind draait geleidelijk naar zuidwest en is langs de kust nog af en toe vrij krachtig, elders matig.

Komende nacht is er in het noorden kans op een bui, in de rest van het land is het tijdelijk droog. Tegen de ochtend gaat het in het zuidwesten regenen. De minimumtemperatuur ligt rond 15°C. De zuidwestenwind is matig, langs de kust af en toe vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Tot morgen!

Bewolking boven het spoor richting Lichtenvoorde (Foto: Anouk)
Bewolking boven het spoor richting Lichtenvoorde (Foto: Anouk)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.