Franse stuntman valt dood in Hong Kong

Wij zullen ons allemaal wel eens verbaasd hebben over de gevaarlijke stunts die sommige Instagram en Facebook acrobaten in het wild uithalen. En bijvoorbeeld ook tussen de daily pics op ons eigen FOK! komen er nog wel eens beelden voorbij van, voornamelijk, heren die ware doodsverachting tentoonspreiden.

Ondergetekende zal niet de enige zijn die zich regelmatig afvroeg of, danwel wanneer, het eens mis zou gaan. RTL Nieuws meldt dat een Franse stuntman die bekendheid verwierf onder de naam Remi Enigma, in Hong Kong van de 68e verdieping van een gebouw naar beneden is gevallen. Hij heeft deze val niet overleefd. Het ging altijd goed, tot deze fatale val van de Tregunter Toren.

Remi Lucidi, zoals hij eigenlijk heet, kwam met een smoes het gebouw binnen en baande zich via lift en trappen een weg naar boven en wist op de 68e verdieping naar buiten te gaan, waarna een vrouw hem nog op het raam heeft zien tikken. Het ongeval wordt onderzocht.

Mocht je willen zien wat Remi zoal deed voor zijn laatste avontuur hem naar een noodlottige val leidde, kijk dan op zijn Instagram feed.

Beeld : Instagram 160723  Remi Enigma
Beeld : Instagram 160723 Remi Enigma