FOK! Wat een weer: minder warm

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Goede morgen!

Vanochtend komt er in het (noord)oosten eerst nog een enkele bui voor, mogelijk met onweer. In de rest van het land is het droog en zijn er zonnige perioden. De westelijke wind is matig, aan de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig en in het Waddengebied af en toe krachtig, windkracht 6.

Vanmiddag zijn er zonnige perioden. Het blijft droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 20°C vlak aan zee tot 24°C in het zuidoosten van het land. De westelijke wind is matig, in het noordelijk kustgebied en op het IJsselmeer vrij krachtig.

Vanavond is er een afwisseling van zon en wolken. Het blijft droog. De wind komt uit het westen en wordt zwak tot matig.

Tot morgen!

 DJMO vierde gisteren alvast haar verjaardag met een heerlijk etentje met dit uitzicht als cadeautjeDJMO vierde gisteren alvast haar verjaardag met een heerlijk etentje met dit uitzicht als cadeautje (Foto: DJMO)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Deze is te mailen via weer@fok.nl of up te loaden via ons fotoforum. Vermeld bij de foto waar deze ongeveer is gemaakt.

Meepraten over het weer? Dat kan op ons weerforum waar de atmosfeer op ontploffen staat:
WKN - De atmosfeer staat op ontploffen.
Of uiteraard in de reacties onder het weerbericht.