Khloé: Lamar Odom heeft nog lange weg te gaan

Het gaat elke dag iets beter met Lamar Odom, maar hij heeft nog een lange weg te gaan voordat hij helemaal hersteld is. Dit vertelde zijn ex-vrouw Khloé Kardashian aan Extra.

"Het gaat beter met hem en dat is geweldig. Hij is van alle apparaten af, maar hij heeft nog veel therapie nodig. Hij heeft nog een lange weg te gaan", zegt de 31-jarige realityster. "Het gaat lang duren. Elke dag is anders. Sommige dagen is hij heel sterk en sommige dagen is hij zwakker dan de dag ervoor, omdat het mentaal zwaar voor hem is."

Lamar Odom werd onlangs opgenomen nadat hij bewusteloos was gevonden in een bordeel vlak buiten Las Vegas. Vervolgens lag hij een paar dagen in coma. De voormalig basketballer en ex-partner van Khloé ligt nog in een ziekenhuis in Los Angeles. Afgelopen maand schrapte Khloé haar tournee voor haar boek Stronger Looks Better Naked om zoveel mogelijk bij Lamar te kunnen zijn. Deze week gaf ze wel een signeersessie in een boekhandel in LA.

"Hij moet nu eerst leren om achteruit te lopen. Zodra hij zichzelf beter kan redden met lopen, misschien met een looprek, dan kan hij mogelijk het ziekenhuis verlaten en kan hij verder fysiek en mentaal aansterken." Haar boek gaat over afvallen en relatieproblemen, ook die met Lamar. "De timing van het boek is heel ongunstig, maar ik voel me sterker dan ooit en er was veel vraag naar. Mensen bleven me vragen hoe ik met de scheiding omging of met het overlijden van mijn vader en toch altijd positief blijf. Ik voel me mentaal en spiritueel zoveel sterker. Dat gaf me de kracht om te lijnen en op streefgewicht te blijven."

Khloé: Lamar Odom heeft nog lange weg te gaan
Khloé: Lamar Odom heeft nog lange weg te gaan (Foto: BuzzE)