'Tom Cruise en Katie Holmes praten niet meer'

Tom Cruise en Katie Holmes willen niets meer met elkaar te maken hebben. Dat meldt TMZ. De twee sterren zouden niet meer met elkaar communiceren, zelfs over hun dochtertje Suri praten ze niet, aldus een bron.

Alles wat Tom en Katie met elkaar moeten bespreken over Suri gaat via tussenpersonen. Wat er precies aan de hand is tussen de twee weet TMZ niet precies. Het zou te maken hebben met de rol van de acteur in het leven van dochter Suri. Katie zou vinden dat Tom zich niet genoeg met het leven van hun dochter bemoeit.

Er gaan ook geruchten dat Katie een relatie heeft met Jamie Foxx, en dat zou Cruise tegen de borst stuiten. Hij zou zich zorgen maken over de invloed die een nieuwe partner van Katie heeft op hun dochter.

Cruise heeft nog wel contact met Suri, maar volgens bronnen heeft hij haar al maanden niet gezien. Hij is namelijk een tijdje in Londen geweest voor de opnames van Mission Impossible 5, die vorige week zouden zijn afgerond. Ingewijden laten weten dat Tom van plan is om terug te gaan naar Los Angeles.