Mogelijk boek over affaire Onno Hoes

Ruud Schepers gaat mogelijk het verhaal over zijn affaire met Onno Hoes op papier zetten. Dat zei hij woensdag in Shownieuws. "Ik ben door aantal partijen benaderd. We zijn erover in gesprek, maar het is nog in de beginfase."

Het is volgens Schepers, wiens avontuurtje met Hoes eind vorig jaar aan het licht kwam, nog helemaal niet zeker dat er daadwerkelijk een boek komt. "Nog niks is zeker of rond."

Mocht het allemaal doorgaan, dan wil Schepers het 'netjes houden' en schrijven over hoe hij alles heeft beleefd en 'wat de gevolgen zijn geweest'. "We hebben een hele leuke tijd gehad en leuke dingen gedaan. Dat mag best gezegd worden." Schepers verwacht dat het boek, als het er komt, in september wordt uitgegeven.

In december dook een foto op van de burgemeester van Maastricht, die in de lobby van een hotel zoende met Schepers. Volgens Hoes ging het om een eenmalig iets, terwijl Schepers beweerde dat de twee al langer een affaire hadden. De Maastrichtse politiek steunde Hoes nadat hij had beloofd dat er niet nog meer 'lijken uit de kast' zouden komen. Ook het huwelijk van Hoes met Albert Verlinde overleefde de affaire.