MILF opgepakt voor seksafpersing

Naar de hoeren gaan is niet bijzonder goedkoop. Een rijke Amerikaanse zakenman kon zijn geluk dan ook niet op toen geile MILF Mirella Dzioba hem vroeg om iets te gaan drinken. Hij had echter beter naar de hoeren kunnen gaan: ex-model Dzioba besloot hem namelijk enkele tonnen afhandig te maken.

Dzioba en de anonieme zakenman ontmoetten elkaar bij de verkoop van een huis. Later, in een restaurant, vertelde Dzioba de zakenman dat ze ervan houdt als 'sterke mannen' geile praatjes tegen haar uitslaan. Ze wist de zakenman over te halen om enkele schunnige voicemails in te spreken. Later stuurde ze hem ook 'suggestieve' foto's.

Daarna sloeg de toon echter om. De moeder van drie kinderen vroeg de zakenman om 1.400 dollar, 'voor een nieuwe computer en makelaarslessen'. Toen de man niet snel genoeg antwoordde, zei ze hem via sms: "Ach, vergeet het. Serieus, ik heb het gehad. Misschien moet ik haar even bellen."

Toen de zakenman overstag ging en haar het geld bezorgde, eiste Dzioba een kwart miljoen dollar, of ze zou de echtgenote van de zakenman bellen. Om te zorgen dat de man zwart op wit bewijs had om aan de politie te geven, stuurde ze nog wat smsjes: "Alles wat je moet doen is betalen en niemand zal het ooit weten. Niemand." Opdat er ook genoeg getuigen zouden zijn, gaf ze de voorwaarden van de afpersing ook door aan de advocaat van de zakenman.

De zakenman schakelde daarop de FBI in. Bij de eerste afbetaling van afpersingssom pakten zij Dzobia op. De geboren Bosnische is nu op borgtocht vrij, maar kan wel uitzien naar vijf jaar samen met een heel gelukkige Bubba.

Uw nederige verslaggever zou haar doen (foto via Twitter)