Verken de straten met Wii U

Vanaf vandaag is Wii Street U powered by Google beschikbaar als gratis download in de Nintendo eShop van Wii U. In deze toepassing komen Nintendo en Google samen om gebruikers virtueel rondde wereld te laten reizen met de Wii U GamePad-controller.

Dankzij de kaartgegevens en 360° panoramische Street View-beelden die Google verzamelde, kun je de straten virtueel verkennen op Wii U. De Wii U GamePad ondersteunt Street View op diverse innovatieve en toegankelijke manieren. Zo kun je het touchscreen gebruiken om de adressen van je favorieten plaatsen snel en handig in te voeren. Dankzij de interne bewegingsbesturing van de controller kun je hem 360° bewegen om locaties van over de hele wereld te bekijken alsof je er middenin staat.

Het 360°-venster op de wereld verschijnt ook op het tv-scherm in de huiskamer, dus iedereen kan meekijken. Volg je eigen weg over de wereld, of vraag Nintendo om je gids te zijn. Naast je eigen plekken laat de applicatie je direct naar aanbevolen plaatsen reizen om die eens te verkennen.

Wii Street U