Kristen Stewart is muze in erotische komedie

Kristen Stewart gaat een muze spelen in de komedie The Big Shoe. De film gaat over een schoenontwerper die door zijn familie wordt gedwongen zijn creaties grootschaliger aan te bieden om geld te verdienen. Hij gaat in staking en zijn familie huurt het personage van Stewart in om hem weer aan het werk te krijgen, schrijft de Amerikaanse film- en tv-site Deadline.

The Hunger Games-actrice Elizabeth Banks speelt de psycholoog die door de familie wordt betaald om schoenmaker weer aan de ontwerptafel te krijgen. De hoofdrol in The Big Shoe wordt gespeeld door de Britse acteur Jim Sturgess en Susan Sarandon speelt zijn moeder.

Stewart is bekend van haar rol als Bella Swan in de sciencefictionfilmreeks Twilight. Het laatste deel verscheen vorig jaar in de bioscopen. Ze was vorig jaar als sneeuwwitje te zien in Snow White and the Huntsman, waarvan al een vervolg is aangekondigd.

Steven Shainberg, bekend van de komedie Secretary, gaat The Big Shoe regisseren. Hij schreef ook het scenario van de film, die hij omschrijft als 'sexy'. "Het scenario combineert erotiek en humor op een unieke manier met elkaar, waaruit blijkt dat schoenen beter zijn dan seks", verklaarde hij eerder. Het is niet bekend hoe het kan dat Kristin Stewart in aanmerking is gekomen voor een rol in een film met humor.