Michael Fassbender in film van Terrence Malick

Michael Fassbender heeft een rol in de nieuwe film van Terrence Malick. Dat schrijft de Amerikaanse filmsite The Playlist. Het relatiedrama ging tot voor kort door het leven als Lawless maar is nu titelloos. De opnames vinden momenteel plaats in Texas.

De film gaat over twee gerelateerde liefdesdriehoeken waarin seksuele obsessie en verraad de boventoon voeren. Dit alles speelt zich af tegen de achtergrond van de muziekwereld in de Texaanse hoofdstad Austin.

Ryan Gosling en Rooney Mara spelen de hoofdrollen. Ook Christian Bale, Cate Blanchett en Natalie Portman zijn in de film te zien.

De 35-jarige Fassbender was voor het laatst te zien in de sciencefictionfilm Prometheus als hyperintelligente robot. Officieus heeft hij al voor het vervolg getekend, maar wanneer die film wordt gemaakt is nog onbekend. Momenteel vinden de opnames plaats van The Counselor, ook van Ridley Scott, waarin hij een advocaat speelt die betrokken raakt bij drugssmokkel.

Malick heeft het de laatste jaren opvallend druk. In het verleden duurde het jaren voordat hij weer een nieuwe film afleverde. Nu heeft hij voor alleen volgend jaar al vier films in ontwikkeling. Zijn eerstvolgende film is To the Wonder met Ben Affleck, Javier Bardem, Rachel McAdams en Olga Kurylenko. Of die film ook in Nederland verschijnt, is nog onbekend.


Michael Fassbender in film van Terrence Malick (Foto: Novum)