Indrukwekkende trailer voor The Tall Man

Er is een indrukwekkende trailer verschenen voor de thriller The Tall Man. De film is geregisseerd door Pascal Laugier, die we ook kennen van Martyrs. Laugier schreef ook het scenario voor deze nieuwe film.

The Tall Man speelt zich af in een afgelegen mijnwerkersdorpje. Als er kinderen spoorloos verdwijnen fluisteren de dorpsbewoners dat dit de daden zijn van een mysterieus figuur genaamd 'the Tall Man'. De lokale verpleegkundige Julia Denning (Jessica Biel) gelooft niet zoveel van de verhalen totdat haar zoontje David in het midden van de nacht in het niets verdwijnt. Radeloos van angst om haar zoontje te redden beleeft Julia de verschrikkelijkste nachtmerries die een jonge ouder maar mee kan maken.

Afgaande op het feit dat Laugier eerder het ultrageweldadige Martyrs heeft gemaakt, mogen we er van uit gaan dat het ook in deze film wel snor zit wat betreft geweldadige actie. Naast Biel zien we Jodelle Ferland, Stephen McHattie, William B. Davis en Samantha Ferris in de belangrijkste rollen. Het is nog niet bekend wanneer The Tall Man in de Nederlandse bioscopen gaat draaien.


Indrukwekkende eerste kennismaking met The Tall Man.