Trailer voor nieuwe Spike Lee film

Er is een eerste trailer verschenen voor de nieuwe film van Spike Lee. Net als in She's Gotta Have It, Do The Right Thing, Crooklyn, Crookers en He Got Game, speelt ook Red Hook Summer zich af in de New Yorkse wijk Brooklyn.

In Red Hook Summer draait het om Flik Royale (Jules Brown), een norse jongeman uit Atlanta die de zomer komt doorbrengen met zijn streng gelovige grootvader, bisschop Enoch Rouse (Clarke Peters), in de wijk Red Hook, in Brooklyn, New York. Het gaat al snel mis als Rouse zijn kleinzoon probeert te bekeren tot het christendom. Door het voortdurende gepreek van zijn opa en de omschakeling naar het stadsleven, lijkt Flik's zomer verpest te zijn, totdat hij de mooie Chazz Morningstar (Toni Lysaith) ontmoet, die hem met de mooie kanten van Brooklyn laat kennismaken. Flik begint zich te realiseren dat de wereld een stuk groter is dan dat hij zich ooit voor kon stellen.

Voor meer informatie over de film kan je terecht op de officiële website van de film en/of op de Facebook pagina. Red Hook Summer is vanaf augustus in Amerika op het witte doek te zien. Het is nog niet bekend wanneer de film in de Nederlandse bioscopen zal verschijnen.


De trailer voor Red Hook Summer.