Resident Evil: Retribution teaser poster vrijgegeven

Na een eerder verschenen teaser trailer is vandaag de teaser poster online gezet van Resident Evil: Retribution. Op de afbeelding is te zien dat het dodelijke T-virus steeds verder heeft weten te verspreiden, met wereldwijde problemen tot gevolg.

Het T-virus van The Umbrella Corporation blijft de Aarde beheersen. Het ooit zo levendige landschap met wereldwijde populatie is veranderd in een bevolking met vleesetende monsters en ondoden. De laatste hoop van de mens ligt bij Alice (Milla Jovovich), die in het hart van Umbrellas meest geavanceerde afdeling. Stukje bij beetje ontdekt Alice meer van haar verleden in een immens complex. Zonder enige veilige plaats op Aarde besluit de vechtersbazin de verantwoordelijken van het virus op te sporen en te straffen. Deze dollemansrit brengt Alice de hele wereld over, van Tokyo tot Washington DC, van Moskou tot New York. Gesteund door nieuwe en bekende vrienden moet Alice lang genoeg proberen te overleven in een wereld zonder toekomst. Het aftellen is begonnen.

Resident Evil: Retribution is het vijfde deel in de Resident Evil-reeks. Naar verwachting verschijnt de film in 3D op 3 oktober in Nederland.

Resident Evil Retribution