Christina Applegate overweegt simpele bruiloft

Christina Applegate en haar Nederlandse verloofde, basgitarist Martijn LeNoble, overwegen een simpele bruiloft. De twee hebben het zo druk met hun bijna 1-jarige dochtertje en hun werk dat een trouwerij moeilijk te plannen is.

"Natuurlijk gaan we trouwen", vertelt de 40-jarige actrice aan het Amerikaanse entertainmentprogramma Access Hollywood. "Maar onze schema's maken het gewoon bijna onmogelijk. Het is krankzinnig." Applegate werd in 2010 op Valentijnsdag ten huwelijk gevraagd door LeNoble, met wie ze sinds 2008 samen is.

"We hebben serieus overwogen om snel naar het stadhuis te gaan en daar alles te regelen", doet Applegate uit de doeken. "Dan hebben we dat maar gehad en kunnen we later nog een feest geven."

De actrice, die eerder getrouwd was met acteur Johnathon Schaech, ziet niet veel toegevoegde waarde in een huwelijk. "Voor mij voegt het niets toe aan het feit dat we van elkaar houden en samen willen zijn. We hebben een dochter die ons voor het leven aan elkaar verbindt, dus ik denk dat het wel goed zit."