Feenstra heeft hoge verwachtingen voor verjaardag

Kim Feenstra is dinsdag jarig en verwacht dat haar man Michael haar op een bijzondere manier gaat verrassen. "Michael kennende heeft hij vast wat speciaals voor me in petto. Daar had hij het over, dus dat verwacht ik natuurlijk wel", lacht het fotomodel.

De verjaardag van Feenstra wordt dit jaar groots gevierd. "Ik vier het eigenlijk nooit", vertelt zij aan Het Parool. "Maar dit jaar word ik 26, dat vind ik echt een mijlpaal. Ik ga nu toch richting de dertig. Ik dacht, dan moet ik het ook maar eens vieren."

Het model geeft maandag een feest in Club Air. De opbrengst gaat naar ontwikkelingshulporganisatie ChildsLife. "Ik ben hun ambassadrice en bezoek de projecten die ze uitvoeren in ontwikkelingslanden. Als ik zo'n project bezoek, kijk ik wat er verbeterd kan worden, waar het geld naartoe gaat en wat er nodig is."

Het model heeft tot begin september niets meer in haar agenda staan, in verband met 'komkommertijd'. Dat komt haar goed uit, aangezien ze moeite heeft om tot rust te komen. "In Nederland kan ik niet echt ontspannen. Als ik met een vriendin uit eten ga, zit iedereen de hele tijd naar me te kijken. Of stel: ik ga naar een spa en ik moet naakt, heb ik dat probleem al helemaal."