'BzV'-boer slacht vriendin af

Alfred Tippelreiter wordt ervan verdacht zijn vriendin te hebben afgeslacht. De oud-deelnemer van de Oostenrijke versie van 'Boer zoekt Vrouw' zwijgt echter als het graf. De 43-jarige boer uit Hochreit sloeg na de moord namelijk de hand aan zichzelf.

Tippelreiter nam in 2005 deel aan het eerste seizoen van 'Bauer sucht Frau'. De goedlachse jongeman, die net een jaar tevoren was gescheiden, prees zichzelf aan als een liefhebber van jagen, wandelen en chatten. Hij zocht vooral een vrouw om op te bouwen.

Gisteren kwam er echter een verontrustend telefoontje binnen bij de Oostenrijkse politie. De 14-jarige zoon van de boer had de nieuwe vriendin van zijn vader dood gevonden. Het lijk lag op een met bloed besmeurde keukenvloer. Even later ontdekte de politie het lijk van Tippelreiter zelf in een bloedbad in de schuur.

De recherche vermoedt dat de boer, die met geen enkele vrouw tijdens de tv-serie een verhouding kreeg, zijn vriendin met messteken om het leven heeft gebracht tijdens een ruzie. Hierna heeft hij zichzelf van het leven beroofd. De politie heeft geen afscheidsbriefje of een motief voor de moord kunnen vinden.