Nieuwe foto en teasernieuws The Hangover Part II

Producent Warner Bros. laat steeds meer los over het langverwachte vervolg van de hitkomedie The Hangover. We worden nu verwend met een nieuwe foto van de set. Maar dit is niet het enige.

Regisseur Todd Phillips weet ons ook te vertellen dat er een teaser trailer aan zit te komen. "Ik ben net klaar met de kleurcorrectie van de teaser, dus hij moet volgende week uitkomen." De clip zal in de bioscoopzalen te zien zijn, maar naar verwachting is het werkje in no-time ook op internet te bewonderen.

Phillips weet ons al wel enorm nieuwsgierig te maken: "De teaser kan zorgen voor enorm veel frustratie. Daar hou ik van, het is een van die dingen waardoor je kunt gaan denken 'Oké, ik ben benieuwd waar ze nog meer mee komen'. Het is echt bedoeld om de mensen nieuwsgierig te maken en men te laten weten wat er gaat komen."

De chaos voor de film is nog flink bezig. "We werken met een ontzettend strak schema. Ik bedoel, op nieuwjaarsdag waren we klaar met filmen en gaven wij een foto vrij, de film moet op Memorial Day (26 mei) uitkomen."

De film gaat door waar het eerste deel stopte. Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) en Doug (Justin Bartha) gaan naar het exotische Thailand voor de bruiloft van Stu. Na een onvergetelijke vrijgezellenavond in Las Vegas neemt Stu het zekere voor het onzekere: een ingetogen brunch voor het huwelijk. Zoals je kunt verwachten gaat het totaal niet zoals hij in gedachten had. Wat in Vegas gebeurt mag misschien wel daar blijven, maar wat er gebeurt in Bangkok is zelfs onvoorstelbaar.

Hangover part II
The Hangover Part II komt op 26 mei 2011 uit.