Explosieve tieten nieuw wapen Al Qaida

Om zelfs door de nieuwste beveiligingstechnieken te komen, heeft terreurorganisatie Al Qaida een nieuw type zelfmoordterrorist ontwikkeld. De moslima met opgepompte tieten moet iedere luchthavenmedewerker doen sidderen van angst. Volgens Britse spionnen gaan islamitische vrouwen volgens de nieuwste technieken onder het mes, om een borstvergroting met explosieven te verkrijgen.

Naar verluidt hebben deze radicale chirurgen hun opleiding genoten aan de beste opleidingsziekenhuizen van het Verenigd Koninkrijk. Hierna keerden ze terug naar hun thuisland om daar voor Al Qaida aan de slag te gaan.

MI5, het Britse equivalent van onze AIVD, heeft uitgevonden dat islamitische vrouwen plastische chirurgie ondergaan en explosieven in hun borsten krijgen aangemeten. Op deze manier is het nagenoeg onmogelijk om er door de huidige vliegveldscanners te worden uitgepikt. Mannen kunnen eventueel hun kont laten opvullen met deze explosieven, zo laten de spionnen weten.

"Het is bekend dat vrouwelijke zelfmoordterroristen van Al Qaida explosieven in zichzelf hebben laten aanbrengen, met dezelfde technieken als een borstvergroting", beweert terrorisme-expert Joseph Farah. De dodelijke explosieven, met de naam PETN, worden tijdens de operatie in plastic gegoten. Hierna wordt het lichaam weer dichtgenaaid.