Robert Pattinson: allergisch voor vagina's

Acteur Robert Pattinson moet niets van vagina's hebben. De 23-jarige ster vertelt allergisch te zijn voor het vrouwelijk geslachtsorgaan. De acteur moest voor een fotoshoot urenlang poseren met naaktmodellen.

De 'Twilight'-acteur vertelde het Amerikaanse tijdschrift Details over zijn afkeer van het vrouwelijk geslachtsdeel. "Ik haat vagina's echt. Maar ik kan niet zeggen dat ik het niet wist, want het was een twaalf uur durende fotoshoot, dus de vrouwen bleven na zo'n vijf a zes uur naakt. Maar ik had me niet echt voorbereid. Godzijdank had ik een kater."

De ster werd onder meer gefotografeerd met een naakte vrouw in bad. Voor de fotoshoot van Details hield Pattinson zelf zijn kleding aan. Eerder verschenen foto's op internet waarop de acteur zelf naakt in bad te zien is. De foto's waren genomen op de set van 'The Haunted Airman' in 2006.

In hetzelfde interview ontkracht de acteur zijn vermeende relatie met Kristen Stewart, die ook speelt in 'Twilight'. "De enige emotionele band die ik heb die wat voorstelt is met mijn hond", zegt dierenvriend Patterson. "De relatie met mijn hond is echt belachelijk".

Robert Pattinson werd de afgelopen jaren door diverse media uitgeroepen tot een van de meest sexy mannen ter wereld. Het mannenblad GQ riep de acteur uit tot best geklede man van 2010, en omschreef hem als 'extreem elegant en inspirerend'.

Bah, vagina's! (foto: Novum)