Geen celstraf voor seks met paard

Hoe de partner van de 71-jarige Brit David Chamberlin eruitziet, is niet bekend, maar deze knar besloot over te gaan tot seks met een paard. Helaas voor hem werd hij hierbij betrapt en moest zich onlangs voor zijn daad verantwoorden. David hoeft echter niet de bak in; de rechter besliste dat hij 24 maanden gemeenschapsdienst moet verrichten en dat hij niet meer in de buurt van dieren en minderjarigen mag komen.

De eigenaar van het paard betrapte Chamberlain op heterdaad terwijl de man zijn lid in de bek van het dier had gestopt. "De getuige was geschokt door het tafereel", reageerde de openbare aanklager tijdens de rechtszaak. "Met een stok ging hij de beschuldigde te lijf. Hierdoor schrok het paard en ging het op de loop, de beschuldigde in zijn vaart meesleurend". Hoe de bejaarde het eraf heeft gebracht na dit dollemansritje, is onbekend.

Chamberlin weet niet hoe hij tot zijn actie kwam, maar bekende zijn escapade wel. De rechter wist nog mede te delen dat zowel paard als eigenaar een onuitwisbaar trauma hebben opgelopen.