Presentatie Renault R27 (inclusief foto's)

Vandaag heeft Renault F1 haar bolide voor het komende F1 seizoen gepresenteerd. De presentatie vond plaats in The Factory in Amsterdam. De bolide, R27 genaamd, is tevens voorzien van een geheel nieuwe livery, dankzij de komst van ING als sponsor.

Het lichtblauw van Mildseven is verdwenen en heeft plaatsgemaakt voor geel, blauw, wit, zwart en oranje. Het zal in ieder geval wennen zijn om deze auto over de circuits te zien rijden. Met name de achterzijde toont voor Renault begrippen nieuwe kleuren. Zowel Giancarlo Fisichella als Heikki Kovalainen waren aanwezig bij de presentatie, alsmede testcoureurs Nelson Piquet jr. en Ricardo Zonta.

President van Renault, Alain Dassas, over het komende F1 seizoen: "Na het behalen van beide wereldtitels in 2005 en 2006, wordt Renault gezien als een serieuze deelnemer. De goede prestaties van het team geven de grote ambities van de hele onderneming goed weer. Dat we beide titels voor de tweede achtereenvolgende keer hebben gewonnen, toont ook aan dat Renault kan winnen onder veeleisende omstandigheden, waarbij het draait om technische perfectie en betrouwbaarheid. Ons doel is om ook dit jaar voor de titel mee te kunnen doen."

In dit topic op het forum vind je nog meer foto's!

Enkele foto’s: