[CCWS] Doornbos test bij Minardi USA

Robert Doornbos heeft gisteren voor het ChampCar team van Paul Stoddart, Minardi Team USA, zijn opwachting gemaakt. Pas gisteren werd bekend dat de Rotterdammer op het circuit van Sebring zou gaan testen.

Op de tijdentabel was nog steeds CTE Racing - HVM team te vinden achter Doornbos zijn naam, waar klaarblijkelijk de naam nog niet gewijzigd is naar Minardi Team USA. Doornbos reed in de eerste testsessie een achtste tijd. Met een rondetijd 53.195 was hij ruim een seconde langzamer dan de snelste in de eerste sessie, Katherine Legge. In de tweede sessie werd Doornbos elfde met 52.912. ChampCar kampioen Bourdais was nu de snelste met een tijd van 51.024.

Volgens persoonlijk sponsor Harrie Muermans zal Doornbos vandaag en morgen ook nog testen, alleen zal dat niet bij het team van Stoddart zijn. Doornbos zou nog voor twee andere teams gaan testen, al verklapt Muermans niet om welke teams het gaat. In december werd er al eens getest bij Forsythe Championship Racing, dus het is aannemelijk dat dit team één van de twee teams is.