Command & Conquer 3: Tiberium Wars: Kane Edition

Kane lives, en dat zullen we weten ook. Naast een come-back in Tiberium Wars brengt EA ook een ode aan één van de meest memorabele bad guys uit de game-geschiedenis door de collector's edition naar de kale doorn in het oog van de GDI te vernoemen.

C&C3: Kane Edition zal tegelijk met de PC-versie van C&C3 verschijnen voor de PC, in maart 2007. Naast de game krijgt de koper van dit pakket een exclusieve bonus-DVD met daarop een kijkje achter de schermen, verwijderde scènes, bloopers en gameplay-opnames van de developers. Daarnaast krijg je vijf extra multiplayer-kaarten tot je beschikking en drie unieke skins voor de drie legers. Ten slotte kun je je desktop ook oppimpen met vijf exclusieve wallpapers van C&C 3.

Mike Verdu, vice-president van EA LA over C&C3: Kane Edition:

"Er zijn geen trouwere fans dan die van Command & Conquer. Het is geweldig om voor hen een speciale editie van C&C 3 te maken. Liefhebbers van Command & Conquer zullen uren zoet zijn met de exclusieve kaarten, hints en tips, speciale skins en 'making of'-filmpjes. De bloopers zijn echt hilarisch. We weten zeker dat de fans zullen genieten."

In Command & Conquer 3 gaat de strijd om het Tiberium onverminderd verder. De GDI en NOD liggen continu met elkaar overhoop, en tussendoor komt er ook nog een derde, buitenaardse partij zich er mee bemoeien.