Rebecca Romijn opnieuw getrouwd

Helaas voor de FOK!kers die nog dachten een kansje te kunnen maken op de hand van de mooie Rebecca Romijn; de half-Nederlandse is gisteren voor de tweede maal in haar leven getrouwd. De gelukkige ditmaal is de acteur Jerry O'Connell. De huwelijksplechtigheid vond gisteravond plaats in hun huis in Los Angeles. "Het was een heerlijke dag! Jerry en ik zijn nog nooit zo blij geweest", openbaarde Romijn aan het tijdschrift People.

Voor de ogen van ruim honderd genodigden liep de mooie Rebecca naar het altaar, gekleed in een even zo mooie Ralph Lauren-jurk. Niet alleen de 34-jarige Romijn ging goed gekleed, ook hun hondjes Taco en Better hadden een mooi pak aan.

Vorig jaar september vroeg de acteur tijdens een romantisch etentje in New York om de hand van zijn vrouwelijke collega. Voordat Rebecca ging acteren, verwierf ze faam als fotomodel. In 2000 brak ze door als actrice in de science fictionfilm X-men. Hierin speelde ze de rol van Mystique, een superheld die buiten een beetje verf niets om het lijf heeft. Momenteel heeft ze een rol in de Amerikaanse versie van de serie Lotte. Haar kersverse echtgenoot speelt momenteel in de nieuwe comedy Carpoolers.

O'Connell is de tweede echtgenoot voor Romijn. Hiervoor was ze zes jaar getrouwd met de Full House-acteur John Stamos.


Voor Jerry is het te hopen dat ze in bed er mooier uitziet