FOK!radio opent jaren 80 forum

FOK!RadioVoor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

Protesten tegen atoomwapens, The A-Team, de val van de muur, FC Den Haag speelt Europees voetbal, de Pin Up Club, de Commodore 64, de uitvinding van de PC, skippy ballen, Seabert en de Knight Rider. Allemaal dingen uit de Jaren 80. Nadat het FOK!forum vorig jaar al een 90's subforum had, start vanavond het 80's subforum. FOK!radio verzorgt vanavond vanaf 20:00 uur de opening!

FOK!shirtEen van de twee modjes van het nieuwe forum opent het forum in de uitzending, maar daarnaast hoor je alleen maar jaren 80 muziek die je uiteraard zelf kunt aanvragen. We bellen met een aantal FOK!kers die jong waren in de Jaren 80 en uiteraard kun je ook zelf je 80's herinneringen met ons ophalen door even via Skype naar actionradiolive te bellen.

Daarnaast kun je een nieuw FOK! t-shirt winnen. Ben je goed in tv-series uit de Jaren 80? Dan maak je een grote kans dat t-shirt te winnen. Hoe dat moet hoor je vanavond! Natuurlijk roddelen we met Yvonne, heeft Blinky een stelling en FA Shmoopy vervangt Nikky deze week. Dus zij neemt het forum met ons door

Natuurlijk kun je iedere week meekijken in de studio van FOK!radio via de webcam. Kom ook naar ons irc-kanaal #fokradio om vragen te stellen en mee te praten.

Meteen luisteren?
ActionRadioDat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is.

Hieronder vind je de overige directe luisterlinks:
LQMQHQ
WinampWinamp48 kbps96 kbps128 kbps
Windows Media PlayerWindows Media Player33 kbps64 kbps128 kbps
RealPlayerRealPlayer48 kbps96 kbps128 kbps
iTunes / QuicktimeiTunes / Quicktime48 kbps96 kbps128 kbps


Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Terugluisteren?
Alle uitzendingen van FOK!radio zijn terug te luisteren. Meer hierover kun je hier lezen.

Veel luisterplezier!

Met dank aan FOKradio voor de submit.