'Wilde Angelina Jolie is niet te temmen'

Jenny Shimizu"Brad zal mijn wilde Angelina nooit kunnen temmen..." Dat zegt voormalig supermodel Jenny Shimizu naar aanleiding van de liefdesrelatie tussen acteurs Brad Pitt en Angelina Jolie. Shimizu had ooit een relatie met de biseksuele Jolie, en beweert dat ze nog altijd een zeer intieme band met haar heeft.

"Wanneer zij mij opbelt, ga ik bij haar langs en dan komt het vaak voor dat we seks hebben. Als ze me nodig heeft, maakt niet uit voor wat, dan ben ik er voor haar", zegt de 38-jarige Japans-Amerikaanse. Shimizu zegt daarbij niet al te veel vertrouwen te hebben in de relatie van haar oude geliefde met Brad Pitt. "Hij verschilt te veel van haar. Brad wil kinderen en een perfect huwelijk, Angie is daar helemaal niet geschikt voor. Zij is een stoere chick en zal altijd doen wat zij wil doen."

Shimizu en Jolie speelden samen in de film Foxfire. "Vanaf het eerste moment dat ik haar zag, was ik stapelverliefd op haar", beweerde Jolie ooit over het Calvin Klein-model. "Angie en ik zullen nooit uit elkaar gaan. Daarvoor delen wij te veel samen", zegt Shimizu, die zelf eerder dit jaar met het voormalige Beckhamliefje Rebecca Loos in het huwelijk trad, nu.