Tatum Dagelet en Ruud de Wild krijgen een kind

RoofingBurner, Joris en grobbebol hadden ons via de newssubmit het volgende te melden:

Tatum Dagelet en Ruud de Wild verwachten een kindje. Tatum is inmiddels vier maanden zwanger. Tatum en Ruud zijn erg gelukkig met de zwangerschap en verwachten hun eerste kind aan het eind van dit jaar.

Het nieuws maakten ze vanmiddag tegelijkertijd bekend. Ruud vertelde aan de luisteraars van zijn radioprogramma Ruuddewild.nl op 3FM dat hij vader wordt, terwijl Tatum het nieuws op hetzelfde moment op haar internetsite bekend maakte.

In haar dagboek op haar site beschrijft Tatum welke gevoelens er bij haar loskwamen toen ze wist dat ze zwanger was: 'En toen kwam die roze stip in mijn leven. Nog nooit heeft de kleur roze me zoveel gedaan. En een stip al helemaal niet. Mijn hart zat in mijn keel. Zal het echt zo zijn? Nog een keer kijken. Nog een keer de gebruiksaanwijzing lezen. Het is echt waar: IK BEN ZWANGER. Pas toen ik het Ruud die avond vertelde en hij van geluk moest huilen, wist ik het zeker: Wij gaan een kind onze waarden en normen die we belangrijk vinden overbrengen. Wat is dit mooi.'