Seks, seks, ook zoiets geks

Er zijn tegenwoordig steeds meer mensen biseksueel, als je de verhalen moet geloven. Na de androgyne periode, eind jaren ’80 tot pakweg 1994, is dat niet zo verwonderlijk. Geen mens is 100 % heteroseksueel. Nu wil ik dat nog wel geloven, maar om dan maar gelijk ook met enkele van mijn vriendinnen het bed in te duiken? Ik drink geregeld een kopje thee met ze, maar seks met hen is not my cup of tea.

Ook zijn er steeds meer mensen geïnteresseerd in SM en bondage. Lekker je partner afranselen met een zweep of afgeranseld worden. Lekker dominant zijn of lekker onderdanig zijn. Ongetwijfeld valt dit te verklaren uit het feit dat mensen met hoge functies niet altijd de dominerende partij willen zijn en dat er veel vrouwen zijn die wel eens ouderwets gedomineerd willen worden door een man. Want die mannen vandaag de dag zijn door ons zo gevoelig en schattig gemaakt. Ik word al bang als ik met mijn kleding blijf haken, dus om nu vastgebonden en geblinddoekt in een bed afgeranseld te worden en met tepelklemmen bewerkt te worden, nee…

Verder raken de parenclubs steeds meer geaccepteerd. Als je relatie in een sleur zit, dan ga je gezellig naar de parenclub. De dresscode is eenvoudig: ondergoed en het liefst een fikse bierbuik, hangborsten en veel te dikke heupen. Daarna ga je met een hele groep naar een speciaal kamertje en kan je met iemand anders dan je partner aan de slag. De golvende en blubberende lichamen werken zich een weg naar een spannend hoogtepunt bij een vreemde. Ik vrees dat ik vooralsnog te slank ben om mee te doen.

Een stapje verder gaat de parkingseks. Mensen spreken af langs de snelweg op een parkeerterrein of een afgelegen landgoed. Wildvreemden gaan vervolgens als beesten tekeer. Om de kick te vergroten maakt men foto’s of video-opnamen. Lekker hoor, als tante Hetty zich door vier besnorde taxichauffeurs en metselaars van alle kanten laat pakken. Of ome Kees die met een toiletjuffrouw uit Kootstertille en een receptioniste uit Diemen aan de rol gaat. Ik durf inmiddels niet meer ’s avonds laat te parkeren langs de snelweg. Het zou als een uitnodiging gezien kunnen worden.

Weer een ander fenomeen is de bukkake, overgewaaid uit Japan. Hier noemen we het behangersseks. Een vrouw gaat op de grond zitten en enkele mannen bevredigen zichzelf om vervolgens hun zaad over haar heen te lozen. Het geeft het effect van behangerslijm, zogezegd. Het zal ongetwijfeld heerlijk zijn, maar persoonlijk prefereer ik kale muren boven behang.

Om over andere excessen nog maar te zwijgen. Mensen die dieren laten meegenieten, aan poep- en plasseks doen. Ik moet er allemaal niet aan denken. Ik ben waarschijnlijk een saaie trut, realiseer ik me. Ik vind het leuk om gewoon met mijn vriend de liefde te bedrijven, het liefst gewoon in ons eigen huis. Geen moeilijk gedoe, gewoon leuk. Dat is tegenwoordig echter uit de tijd, zo lijkt het. Mijn moeder zong vroeger een liedje, getiteld “Seks, seks, ook zoiets geks”. Dat ging over gewone seks. Nooit gedacht dat zoveel jaren later de tekst weer actueel zou worden.