Waarom mogen onze kinderen niet opgroeien bij onze American Bullies?

De familie Duartes zijn American Bully XL fokkers uit Californië. Ouders Wayne en Johanna delen hun huis met hun drie kinderen; Sherlene, Selena en Samuel, evenals hun geliefde fokhonden; Hussle, Choko en Athena. Ze zijn er trots op dat ze een gezinsgerichte fokker zijn en hun zakelijke social media pagina's staan dan ook vol met foto's en video's van hun kleine kinderen in interactie met hun grote, sterke honden.

Wayne geeft toe: "American Bullies zijn beresterk en in de handen van de verkeerde persoon kunnen ze net als elke hond schade aanrichten", maar hij beweert dat zijn eigen honden ongevaarlijk zijn.

De familie heeft online veel kritiek gekregen van mensen die zeiden dat AmericanBullies "gevaarlijke dieren zijn die gefokt zijn om te doden" en "ik zou zo'n hond nooit in de buurt van mijn kinderen vertrouwen". Wayne reageert: "Ik vertrouw er meer op dat mijn hond voor mijn kind zorgt dan dat ik een mens daarop zou vertrouwen," en hij verkondigt zijn controversiële theorie dat veel van American Bullies die in het nieuws komen "waarschijnlijk geen zuivere rashonden zijn". Nu iedereen zich druk maakt over het recente Britse rasverbod, maakt de familie zich zorgen over de toekomst van het ras en pleit ze voor het legaal houden ervan. Ze hebben Wayne's vader, die aanvankelijk sceptisch was, al overtuigd en de Duartes zullen niet stoppen met proberen iedereen ervan te overtuigen dat American Bullies eigenlijk gewoon vriendelijke reuzen zijn.