Ondertussen op het forum

Jaja...als het stilletjes wordt bij de submit kunnen we altijd nog terugvallen op ons forum. Want in ONZ loopt een topic waar users funny pics, links en clips posten. Waarvoor dank!

De jeugd van tegenwoordig... (nee, dit gaat niet over Watskeburt).
Altijd een grote mond, maar respect voor oudere mensen, ho maar! Beetje stoer doen met je eigen auto en afgeven op die van een ander. Klinkt bekend, hè?
Nou, in dit filmpje is die oudere man wel diegene die het laatst lacht.

Iedereen kent natuurlijk wel de rete-irritante "Clippy" van Office. Een klein beetje hulp kan geen kwaad, maar je kunt het ook overdrijven. Bij elk zinnetje wat je typt, komt dat misbaksel weer naar boven kruipen om je "te helpen". En gelukkig was dit alleen in Office zo. Wás ja. Want dit irritante paperclipje verschijnt nu ook al ergens anders. Kan hij niet dood ofzo?

Iedere ouder weet dat je kleine kinderen nooit alleen moet laten met 'gevaarlijk' speelgoed. Ze kunnen iets breken (speelgoed of zichzelf), ze kunnen ergens aan vastzitten of ze kunnen ergens vanaf vallen.Maar wat er in dit filmpje gebeurt..... (Weer een leuke Volkswagen-reclame)

Jullie hebben vast en zeker de Crazy Frog-remix gehoord. Hoewel het een super irritant kikkertje is, valt de remix nog wel mee. Waarom maakt Jamba dan voortaan geen reclames met leuke muziek en clip? Scheelt weer een hoop ergernissen. Anyway, nu is er ook een remix van een (eveneens irritante) reclame: Cillit Bang

Met dank aan het Funny Links, Pics & Clips-topic voor de 'submit'