FOK! Nieuwsoverzicht week 38

7. Vrijdag 18 september

Vandaag is het wereldkampioenschap rugby van start gegaan en om het allemaal wat makkelijker te maken, kun je via het overzicht van FOK!sport de belangrijke info over je favoriete teams vinden. Het WK wordt uitgezonden op RTL7 en zal plaatsvinden in de gastlanden Engeland en Wales. De finale zal zijn op 31 oktober en uiteraard houdt FOK!sport je op de hoogte van de wedstrijden!

Verder was het een zwarte dag te noemen voor Rotterdam. Het Centraal Station werd enige uren ontruimd omdat een zwartrijder zich had verschanst op de wc. Achteraf bleek dat er niks gevaarlijks in zijn rugzak zat. Ook het pand van UWV op de Laan op Zuid werd deels ontruimd doordat een medewerker geïrriteerde ogen kreeg na het openen van een poederbrief. Ook hier zou achteraf blijken dat er niks aan de hand was. 

Het is weer eens iets anders dan bolletjes slikken. In Nigeria werd een man opgepakt met maar liefst 74 rolletjes bankbiljetten in zijn lichaam. Volgens de autoriteiten aldaar wilde de man er in Brazilië cocaïne mee kopen. Ook werd er een man opgepakt die op het punt stond om 45.000 dollar in te slikken. Hoewel de mannen al in augustus werden aangehouden, werd het nieuws pas deze week bekendgemaakt. 

Het schokkendste nieuws van de dag werd u gebracht door Djeez, die wist uit te vissen dat rapper 2Pac nog in leven is. Dit beweert een van de agenten die in 1996 aanwezig was toen de rapper werd doorzeefd door een kogelregen. Hij zegt dat hij 1,5 miljoen dollar ontving om de gewelddadige dood in scène te zetten. Agent Myers ligt op sterven en zou met een rein geweten naar het hiernamaals willen vertekken. 

Deze held leeft nog!