Nintendo op de E3

 

koei
Ik vond Paper Zelda wel leuk klinken eigenlijk! Verder hoop ik op een nieuwe Super Mario 2D-platformgame voor de 3DS. Als dat een 3D-game gaat worden dan word ik echt verdrietig. Voor de WiiTwo hoop ik op Pac Man vs. Geen enkele game is ook maar in de buurt gekomen van die geweldige gameplay en als ze toch schermpjes in controllers willen doen, kan dit prima opnieuw verschijnen als party game!

Notorious_Roy
Ik hoop op nog meer revivals van oude franchises die we al een tijdje niet gezien hebben. F-Zero, Ice Climbers en Wave Race zijn bijvoorbeeld heerlijke games om in 3D op je 3DS te spelen. Tevens mag Luigi wel weer een launch-held worden op Super Wii! Pikmin 3 wordt trouwens ook een Super Wii-launchtitel. Een dergelijke, lichte, strategie-game is ideaal om de link tussen controller-met-touchscreen en TV te laten zien.

WesleyB
Van Nintendo kan ik niets bedenken - ben immers niet zo'n Zelda-fan. En bij mijn weten is dat nog de enige interessante titel die voor de Wii uitkomt. De DS wordt ook achtergesteld door de 3DS. En omdat ik geen 3D-beelden kan zien dankzij mijn luie oog, weet dat apparaat mij tot op heden nog niet te boeien. Dus ik zeg Forza 4.

Notorious_Roy
Mario Kart 3DS, Super Mario 3DS, Paper Mario 3D... Deze E3 staat voor een groot deel in het teken van Mario op Nintendo 3DS. Heerlijk! Daarnaast hoop ik dat Nintendo nog een aantal Wii-toppers kan uitbrengen in Europa komende maanden. Xenoblade is natuurlijk al aangekondigd, maar ik wil Pandora's Tower en The Last Story ook!

Noray
Vooral heel veel hardware aankondigen: een launch window voor de nieuwe console, grafische specs, de controller, onlinefuncties, noem maar op... het is nog te vroeg om een prijs te verwachten. Ik verwacht dat er zeker twee of drie games in bekende Nintendo-franchises voor het nieuwe apparaat worden aangekondigd, misschien een Mario-game. Een HD-remake van Galaxy 1+2?

Pheno

Een hoop remakes voor 3DS en natuurlijk een aardige firstparty line up voor de Wii 2.

koei
Er is vorig jaar vooral veel van hetzelfde weer aangekondigd. Wéér een Mario Kart, wéér een Animal Crossing, wéér een Super Mario. Ik verwacht dat het vorig jaar bekendgemaakte lijstje van titels voor de 3DS dit jaar gewoon opnieuw als nieuws gebracht wordt, maar deze keer ipv de toevoeging 3DS de toevoeging WiiTwo. Kom eens met nieuwe en originele games Nintendo!

WesleyB
Mario in 1080p met fotorealistische graphics. Mario is kleurrijk en koddig - een te zware facelift en Nintendo bestaat niet meer.

Notorious_Roy
Nintendo gaat Wii een fantastisch einde geven met Zelda, Xenoblade, New Kirby en misschien nog wel wat andere titels als Last Story en Pandora's Tower. Hiermee overbruggen ze de wachttijd voor Super Wii die volgend jaar uitkomt met een Mario-titel @ launch. We krijgen een compleet nieuwe console te zien die voortborduurt op de combinatie GameCube - GBA en op Wii. Het beste van beide generaties, maar nu met full HD graphics, geluid en online van nu.

Nebo
Omdat ik erbij ben natuurlijk! Als Nintendo een nieuwe console aankondigt en al een behoorlijke line-up kan laten zien, hebben ze hoe dan ook een grote voorsprong op Sony en Microsoft voor de wedstrijd van beste persconferentie. Ik hoop alleen dat er geen casual sausje over de conferentie is gegoten met veel statistieken en foute oneliners.