Zes Decemberfilms Die Je Moet Zien


Releasedatum: 22 december 2010
Genre: Komedie
Regisseur: Jay Roach. Hij is getrouwd met Susanna Hoffs van The Bangles. Hij regisseerde ook de Austin Powers-reeks en ook de voorgangers van Little Fockers, Meet the Parents en Meet the Fockers, zijn door Jay geregisseerd.
Acteurs: Robert de Niro, Ben Stiller, Dustin Hoffman, Barbra Streisand en Owen Wilson.

Plot: Greg Focker heeft nog steeds moeite om goed om te gaan met zijn schoonvader, Jack Byrnes. Het wordt voor Greg dan ook erg moeilijk om Jack het grote nieuws te gaan vertellen. De vrouw van Greg, en dus Jacks dochter, is hoogzwanger van hun eerste kind. Hoe zullen de opa's en oma's reageren op het blijde nieuws? Maar nog belangrijker: hoe zal voormalig CIA-agent Jack reageren?

Extra info: Oorspronkelijk zat Dustin Hoffmann (speelt Bernie Focker, de vader van Greg) niet in de film. De studio's en Dustin konden het niet eens worden over een contract. Uiteindelijk is toch besloten om hem terug te laten keren in de film en is een aantal scènes opnieuw opgenomen om Bernie te verwerken in het verhaal.
Waarom moet je deze zien?: Als je de voorgaande delen hebt gezien, mag je deze uiteraard niet missen. Het is te hopen dat Ben Stiller weer eens een keer een goede komische rol gaat spelen, want de laatste keer was twee jaar geleden in Tropic Thunder.