FirstLook 2009

Wat doet FOK!games tijdens FirstLook 2009?

Zoals je al een tijdje op onze site kunt lezen is FOK!games mediapartner geworden van FirstLook. Dit gaat inhouden dat wij met verschillende poppetjes rondhuppelen op de beursvloer. Degenen die ons tegen het lijf lopen kunnen wij sowieso verblijden met een HYPE en krijgen de mogelijkheid om de crew te trakteren op een drankje. Als je om wat voor reden dan ook besluit om niet te gaan kun je via onze site in de gaten houden hoe het er aan toe gaat op FirstLook 2009. Bovendien kunnen jullie meepraten over FirstLook 2009 in het daarvoor bestemde topic.




Ook zal er een spiksplinternieuw FOK!games camerateam aanwezig zijn om andere sfeerimpressies, interviews en boothbabes te filmen. Daarnaast zullen ze ook verschillende toffe items maken die je na de beurs op de site zult terugzien. We houden jullie dus op verschillende manieren op de hoogte van de gebeurtenissen op de beursvloer. Verder hebben we nog een shitload aan goodies weg te geven. De slimme mensen die geen zin hebben om op goodies te jagen tijdens de beurs kunnen dus vóór en tijdens de beurs FOK!games en het forum in de gaten om exclusieve goodies te bemachtigen.

Voor een net bedrag van achttien euro kun je één van de twee dagen bijwonen. Of je dit nou doet om de TMF Game Awards bij te wonen, om te zien hoe Warcraft III door echte mannen gespeeld wordt, omdat je altijd al heb willen zien hoe SpankmasterC eruit ziet zonder stofzuiger en krulspelden in zijn haar of omdat je gewoon even uit die herfstdip wilt komen; FirstLook 2009 wordt een evenement om niet te vergeten.

Mocht je nog geen kaarten hebben, dan kun je deze hier bestellen.
De routebeschrijving vind je hier.

Goodiehunt

Natuurlijk gaan we ook hier verder met het uitdelen van goodies . Ditmaal wederom een Virtua Tennis tas, een beachtennis-setje en drie posters van Wolfenstein. Om kans te maken op de tas moet je aangeven welke game op FirstLook jij graag zou spelen en waarom. Om kans te maken op het beachtennis-setje moet je ons vertellen welke electronicafabrikant sponsor is van de beurs. De posters zijn voor de eerste drie mensen die op deze special reageren. Alle inzendingen dienen in een reactie op deze special geplaatst te worden. Voor de tas kiezen we de leukste inzending uit en het tennis-setje verloten we onder de goede inzendingen. Meedoen kan tot zondag 11 oktober om 13.37u.