FirstLook 2009

Theater zaterdag en zondag
In de theaterzaal is op zaterdag en zondag van alles te beleven. Het onderstaande programma is voor beide dagen hetzelfde. SEGA presenteert Bayonetta, de game van de makers van Devil May Cry met een zwartharige stoeipoes in de hoofdrol. Ook de RPG Dragon Age: Origins en het onschuldig ogende Fairytales Fights zijn aanwezig in het theater. De Gamekings verzorgen tevens Asus Hardware Woensdag Live en Live Brievenmaandag voor de fans van deze items die wekelijks op hun website verschijnen. Ben jij benieuwd wat je over een jaar of twintig aan het spelen bent? Dan is de presentatie over de toekomst van Gaming van Gamelab misschien wel iets voor jou. Ubisoft is op zaterdag ook iets van plan in het theater, maar wil nog niet verklappen wat er precies zal gebeuren. Nieuwsgierig? Kom zaterdag naar het theater en je zal erachter komen.



De games
Allemaal leuk en aardig dat kijken naar games die gepresenteerd worden en hier en daar meedoen aan een competitie, maar waar zijn de rest van die vette games gebleven? Maak jullie maar geen zorgen. Blammo heeft ervoor gezorgd dat er vele toppers aanwezig zullen zijn op FirstLook 2009 die nog niet eens in de winkels liggen. Jullie kunnen jullie kriebelende handjes rustig krijgen met games als Modern Warfare 2, Assassins Creed 2, New Super Mario Bros. en nog veel meer lekkers. De complete lijst met aanwezige developers en games is hieronder te bekijken.

2K Games
Borderlands

Activision/Blizzard

Call of Duty Modern Warfare 2
DJ Hero

Asus
Operation Flashpoint Dragon Rising (PC)
Quake Live (PC)

Brizimila (Capcom/505 Games)
Lost Planet 2
Tatsunoko vs Capcom: Ultimate All Stars
Dark Void
MotoGP 09/10
Resident Evil: The Darkside Chronicles (Wii)
IL2 Sturmovik

Codemasters
Operation Flashpoint Dragon Rising

Electronic Arts
FIFA 10
Brütal Legend
Dragon Age: Origins
Need for Speed: Shift

Microsoft
Forza Motorsport 3

Namco Bandai
Tekken 6
Dragon Ball Z: Raging Blast
Split Second

Nintendo
Zelda Spirit Tracks (DS)
New Super Mario Bros (Wii)

PlayLogic
Fairytale Fights

Sega
Bayonetta
Mario & Sonic at the Olympic Wintergames (Wii)

Sony PlayStation
Uncharted 2: Among Thieves (PS3)
Ratchet & Clank: A Crack in Time (PS3)
God of War III (PS3)
Heavy Rain (PS3)
SOCOM: Fireteam Bravo 3 (PSP)
Gran Turismo (PSP)
Motorstorm: Arctic Edge (PSP)
LittleBigPlanet (PSP)

THQ
Darksiders: Wrath of War
UFC 2009 Undisputed
WWE Smackdown vs Raw 2010

Ubisoft
Assassins Creed 2
Rabbids Go Home (Wii)
Just Dance (Wii)
Shaun White Snowboarding: World Stage (Wii)

Onderaan de lijst kunnen jullie lezen dat Ubisoft met Just Dance komt voor de Nintendo Wii. Deze dansgame is met zijn vieren tegelijkertijd te spelen. Op FirstLook 2009 kunnen bezoekers de game samen met één van de vele boothbabes spelen. Maak het zo gek als je kan, laat het filmen en win hiermee toffe prijzen! Als je de boothbabes niet aantrekkelijk genoeg vindt kun je deze natuurlijk ook aan de kant duwen en één van ons overhalen om mee te doen. Waar de boothbabes dansen zijn wij zeer waarschijnlijk ook te vinden!


Van links naar rechts: Just Dance, Brütal Legend en Uncharted 2: Among Thieves.