[FOK! SR actie] Wil jij een tag achter je naam?

Wil jij een tag achter je naam hebben staan op de frontpage en het forum? 

Voor het vijfde jaar op een rij zetten 3FM en haar DJ's zich wederom in voor een betere wereld. Vorig jaar stond Serious Request in het teken van schoon drinkwater voor mensen in ontwikkelingslanden. Dit jaar draait de actie om de vluchtelingenhulp van het Rode Kruis.

Met tal van deze ludieke acties proberen de DJ's en ook bekende Nederlanders geld in te zamelen. De personen die niet zo veel moeite willen doen kunnen gewoon een nummer aanvragen op de Radio. Aan het draaien van dat nummer verbinden ze dan een bepaald bedrag. Vorig jaar was FOK! ook van de partij en wel met een zeer ludieke actie: Michiel Veenstra kreeg van de FOK!ers een reuze badeend. Ook op vele andere manieren waren de FOK!kers meer dan eens in de uitzendingen aanwezig.

Dit jaar is FOK! wederom van de partij. Ook de FOK!crew staat volledig achter deze actie en dus organiseren wij een aantal acties om van onze kant Serious Request 2008 zo goed en leuk mogelijk te ondersteunen!

In het kader van Serious Request worden er verschillende dingen geveild. Naast een ander kleurtje op het forum en een levenslang pimp-abonnement en een naaktreportage van forummod SHE , kan je nu dus ook een tag naar keuze gedurende drie maanden achter je naam krijgen!

Dus wil jij de komende drie maanden als 'FOK!baas', 'Lief poppetje' of iets anders door het FOK!-leven? Bied hier! De hoogste bieder zal vanaf 24 december zijn tag tot 31 maart 2009 dragen!

De winnaar van deze FOK!-veiling wint dus:
- Een tag naar keuze!
- tijdsduur: van 24 december tot 31 maart 2009

Het bedrag gaat voor de volle 100% naar Serious Request. Klik hier om naar de veiling te gaan!