FOK!sport zoekt versterking

Icoon Sitenews - SportFOK!sport is op zoek naar versterking! We zoeken enthousiaste nieuwsposters die hun Nederlands goed beheersen. Heb jij zin om mee te helpen aan de nieuwsvoorziening op FOK!sport? Lees dan verder!

FOK!sport brengt een grote hoeveelheid nieuws, over bijna alle sporten. Daarnaast draaien op de site regelmatig managerspellen waarin je met honderden andere spelers een gooi kan doen naar de eeuwige roem, èn leuke prijzen. Zo'n site draait natuurlijk niet vanzelf en daarom zoeken we altijd nieuwe mensen die mee willen helpen met het verzamelen van nieuws en het schrijven en plaatsen van berichten.

Als nieuwsposter kom je terecht in een erg gezellig en leuk team. Je vergaart nieuws op het internet en daarbuiten en biedt dat in herschreven nieuwsberichten aan op FOK!sport. Ook kun je verslagen schrijven van bijvoorbeeld voetbal- of autosportwedstrijden. Een goede kennis en beheersing van de Nederlandse taal is gewenst. Je hoeft geen liefhebber van uitsluitend grote sporten zoals voetbal en Formule 1 te zijn. Zeker voor de kleinere en minder bekende sporten is altijd plaats zodat ook deze tak van sport meer aandacht krijgt.

Ben jij degene die mee kan helpen FOK!sport nog beter en groter te maken? Stuur dan voor 20 april een mailtje met je usernaam op FOK!, je leeftijd en op welke tijden van de dag je beschikbaar bent voor het schrijven van nieuws naar sport@fok.nl, onder vermelding van "Sollicitatie FOK!sport".