Gadget: iTeufel Radio v2

Radio, wekker en docking station in één. Dat is de iTeufel Radio v2, een apparaat wat er qua uiterlijk lekker retro uitziet. Zodra de verpakking wordt opengemaakt valt er meteen één ding op: Dit is geen klein docking station, wat meestal toch wel het geval is, dit is het serieuzere werk.

iTeufel Radio v2

Met 16,5 x 34 x 14,5 cm is het docking station relatief groot, of eigenlijk zelfs lomp te noemen. Ook aan het gewicht te voelen, namelijk 3,25 kg, lijkt dit beestje flink wat power in huis te hebben. De robuuste bouw van het apparaat is dus iets wat meteen opvalt, wat tevens als een groot voordeel gezien kan worden, aangezien dit soort docking stations ook veelal buiten wordt gebruikt. Dus tegen een stootje moet hij zeker kunnen.

Het hele apparaat is zeer netjes afgewerkt in een retro-stijl. De radio die FOK! heeft ontvangen is hoogglans roze, (niet iedereen zijn favoriete kleur, maar het geheel oogt toch zeer fraai) maar daarnaast is hij ook nog in de kleuren zwart, bruin en wit te verkrijgen, dus voor elk wel wat wils.

Na hem goed bekeken te hebben is het tijd om het apparaat aan te sluiten. Er moet eerst wat worden gedraaid aan de grote ronde knop die in het midden van het apparaat zit. We dienen namelijk eerst de tijd in te stellen en optioneel kun je daarnaast ook alvast de wekker instellen. Dit gaat allemaal vrij soepel en de knop voelt ook stevig aan en is fijn om te bedienen.