Gadget: Petrol Drink Station

SubheaderVanaf nu kun je de twee volgende uitdrukkingen gewoon gebruiken tijdens een feestje. Namelijk "Loop naar de pomp" en "Tank me nog even bij". Want hier is namelijk de "Petrol Drink Station", een op een ouderwetse benzinepomp lijkende gadget, waarmee iedere gast zijn eigen glas kan voltanken. Met een reservoir van bijna een liter kun je deze vullen met je eigen mix. Of gebruik meerdere "Petrol Drink Stations" en mix hiermee alle cocktails op aanvraag.

Gebruiksklaar
De "Petrol Drink Station", geleverd in een grote doos, is eigenlijk meteen klaar voor gebruik. Het kunststof reservoir zit stevig gemonteerd op de metalen basis. Het deksel en het vulpistool zijn weer van plastic gemaakt. Na het uitpakken hoef je het alleen nog maar schoon te spoelen, of op eigen risico meteen vullen, eventueel met iets ontsmettends als wodka. Maar dan kun je het niet meteen gebruiken om ranja voor de kinderen te maken. Want ook met ranja bereik je een leuk en kleurrijk effect, een van de pluspunten van de "Petrol Drink Station". Het is alleen niet zo slim om sinaasappelsap met vruchtvlees te gebruiken, de kans op verstoppingen is daarbij veel te groot.

Subheader
Is dat geen vrolijk gezicht?

Zelf doen
Het inschenken met de "Petrol Drink Station" is weer net zo eenvoudig. Neem het vulpistool in de hand, zorg dat je onder het vloeistofniveau zit en laat de zwaartekracht zijn werk doen. Dat is dus ook meteen het nadeel als je flinke dorst hebt en snel een koel glas limonade wilt leegdrinken. Ook voor het snel inschenken van bijvoorbeeld vijf cocktails gaat het te langzaam. Beter is het om je cocktailshaker te gebruiken, de glazen van je gasten te vullen en vervolgens de "Petrol Drink Station" ook te vullen met de cocktail van de avond. Uiteraard moet je dan nog wel even de gasten wijzen op de mogelijkheid om zelf hun glas bij te vullen.

Spoelen
Na gebruik moet de "Petrol Drink Station" uiteraard worden schoongemaakt. Een bezigheid die prima te combineren is met een kater of een verminderde aanspreekbaarheid. Met lauwwarm zeepsop schoonmaken en vervolgens goed doorspoelen. Doordat alleen het bovenste gedeelte van de "Petrol Drink Station" kan worden losgehaald, is het wel lastig om met een borstel alles goed te poetsen. Wederom kan de wodka een helpende hand bieden om alles goed te ontsmetten.

Fun
De funfactor van de "Petrol Drink Station" is zeker vijf sterren, al helemaal als je vrolijk gekleurde drankjes of cocktails hebt. Helaas blijft het voornamelijk bij deze funfactor. Voor dorstige mensen is het weer minder geschikt vanwege de snelheid dat een glas (hoe kleiner hoe beter) eindelijk vol zit. De constructie, het reservoir bovenop de metalen basis, is in al zijn eenvoud meteen het beste concept. Hierdoor is het altijd mogelijk je glas vol te tanken. Leuk voor een komende beachparty en met het juiste drankje erin is het een kleurrijke aanwinst voor je bar.



Te koop bij: Gadgetfabriek Waardering:


Wil je de Petrol Drink Station zelf aanschaffen? Dat kan via www.gadgetfabriek.nl. Vul bij je bestelling de kortingscode in en je ontvangt ook nog eens 10% korting, speciaal voor bezoekers van FOK!. Deze korting is overigens ook geldig voor de andere producten die je bij de Gadgetfabriek vindt.