Beautynieuws: allemaal kleurtjes!

Blauw

De kleur blauw is in 'Beautyland' meestal gereserveerd voor producten voor mannen. Voor de nieuwe dynamische geur van Joop! bijvoorbeeld, Jump. Echt iets voor koele, zelfverzekerde en brutale mannen. De kleur blauw staat ook voor de limited edition (alleen de komende maanden verkrijgbaar) van Cool Water Men van Davidoff, die nog net wat frisser is dan de normale samenstelling van deze geur. Wist je dat Cool Water Men al sinds de introductie in 1988 één van de best verkochte mannengeuren ter wereld is? Ook de body-shampoo van de Eryo-lijn van Yves Rocher is in een blauwe verpakking gehuld. Na lang zoeken vonden we ook iets blauws voor de dames (alhoewel ook prima te gebruiken door mannen): de nieuwe vochtinbrengende gel crème van Estée Lauder, speciaal voor het tere gebied rond je ogen.



Yves Rocher Eryo Blue Body-shampoo 10,45 euro
Joop! Jump Eau de Toilette vanaf 44,- euro
Davidoff Cool Water Men (Sea, Scents & Sun Limited Edition) Eau de Toilette 38,- euro
Estée Lauder Hydra Complete Multi-Level Moisture Eye Gel Crème 39,- euro


Groen en geel

Groen is de kleur van de natuur. Kneipp gebruikt voor al haar producten al het goede dat in onze natuur te vinden is. De badbruistabletten zitten in een knalgroene verpakking, en zijn zelf voorzien van heerlijke geuren als lavendel, hooibloemen en dennen/sparren. Ook Korres haalt haar inspiratie en grondstoffen uit de natuur. Deze Mint Tea Body Milk bevat o.a. aloë verasap, jojoba-olie en mintthee-extract. Lekker verfrissend, om alvast in zomerse sferen te komen! Als je het aandurft kun je ook je ogen van een groen kleurtje voorzien met deze oogschaduw van Yves Rocher. Nadat we eerst al de comeback van de blauwe oogschaduw hebben meegemaakt, kan ook groen nu weer, zeker op een beetje gebruinde huid staat het prima!


Kneipp badbruistabletten 6,99 euro
Korres Mint Tea Body Milk 12,50 euro
Yves Rocher Luminelle Poederoogschaduw Vert Paradis 6,95 euro


Oké, we smokkelen even. De verpakking van deze Shower Balm van Kneipp is dan wel groen, de inhoud heeft er eigenlijk niks mee te maken. De geur van wilde roos is echter zo heerlijk dat we hem toch even aan bod moesten laten komen. Knalknetter geel is de flacon van de Pur Désir de Mimosa Eau de toilette van Yves Rocher. De geur ruikt zoals je al verwacht na het zien van de verpakking: lekker fris. Om het groen/geel-verhaal in stijl af te sluiten, kun je ook je tanden poetsen met limoengroene tandpasta. Theramed 2 in 1 is een fluoridetandpasta en mondwater in één met een lekkere lemon & mint smaak.


Kneipp Care Shower Balm Wilde Roos 4,79 euro
Yves Rocher Pur Désir de Mimosa Eau de toilette 17,95 euro
Theramed 2 in1 XXXFresh Freaky Lemon


Roze

Fa heeft altijd een bont gekleurd assortiment, maar mijn aandacht gaat vooral uit naar de onlangs geïntroduceerde roze varianten. De balsamdeo is naast effectief ook verzorgend en daardoor geschikt voor de gevoelige huid of een oksel die vlak daarvoor onthaard is. Ook de Pink Paradise deo beschermt je 24 uur, deze is voorzien van een wat frissere, energieke geur. Tenslotte is er een shower cream met yoghurt en kokos: verzachtend en fris.


Fa Balsam Dry Deo 2,49 euro
Fa Shower Cream Yoghurt & Cocos 2,49 euro
Fa Pink Paradise Deo 2,49 euro



Een maskertje nemen is altijd wel lekker, maar ook veel werk. Aanbrengen, wachten, afspoelen, droog deppen. Daarom ben ik erg blij met de nieuwe maskertjes van Lancaster, zoals dit Flash Nutrition Mask. Dit, uiteraard roze, masker is de ultieme oppepper voor je huid. Het masker hydrateert en kalmeert de huid en hoeft niet afgespoeld te worden! Even afvegen met een tissue is voldoende. Jil Sander Sun ken je waarschijnlijk vooral van het inmiddels klassieke geurtje. Wist je dat er in deze lijn elke zomer een tijdelijk product is? Dit jaar zijn dat deze leuke tubetjes, gevuld met lipgloss of cream for eyes & cheeks. Er is uiteraard ook een roze variant van de lipgloss...

Heb je krullen? Mooi, die zijn weer helemaal hip! Krulhaar vereist wel een iets andere verzorging dan steil haar, je moet oppassen dat stylingproducten je haar niet te zwaar maken, zodat de krul eruit zakt. Van Wella High Hair (te koop bij de Wella-kapper) is er nu een speciale gel voor krullend haar. En raad eens wat voor kleur die heeft?



Lancaster Flash Nutrition Mask 28,- euro
Jil Sander Summer Radiance Sunny Lip Gloss (kleur Pinky Saint Tropez) 16,- euro
Wella High Hair Jelly Weaver 10,95 euro
Het roze bloemenmatje komt van Silly Gifts



Heb je gekleurd haar en ben je bang dat je mooie kleur snel vervaagt? Deze spray van Yves Rocher laat de kleur weer opleven en laat je haar mooi glanzen. Door de toegevoegde Vitamine E wordt het haar ook beschermd tegen invloeden van buitenaf. Knalroze, maar ook in andere kleuren verkrijgbaar, is deze lipgloss van Estée Lauder. Deze Pure Pop ziet eruit als elke andere lipgloss in een tubetje, totdat je het dopje eraf haalt. Een kwastje! Geen vieze plakkerige vingers meer! Waarom is men daar nu pas opgekomen?! Het laatste product in het rijtje roze is deze Eau de toilette Pur Désir de Rose. Dit bloemige geurtje is heerlijk voor het voorjaar.

Yves Rocher Phytum Actif Glansversterker 10,45 euro
Esteé Lauder Pure Pops Brush-On Color 16,- euro
Yves Rocher Pur Désir de Rose Eau de toilette 17,95 euro


Vragen over bovenstaande producten? Stuur me even een mailtje.