Beautynieuws: zomerklaar!

Lancaster Sunslim Celluli-Breaker Tan Stimulator




Prijs: 41,00 euro
Wat belooft het? Het bruiningsproces wordt verhoogd en de probleemzones van het lichaam (daar waar de cellulitis zich ophoopt) worden aangepakt.
Wat doet het? Handig, zo'n product dat twee dingen tegelijk doet. Nu is zoiets wel lastig te testen: bruin word ik vrijwel nauwelijks met mijn bleke huid en ik heb nauwelijks cellulitis. Wat ik bij het aanbrengen wel merk is dat het aanvoelt zoals veel 'afslankcrèmes': stevig, hydraterend en fris. Mocht je dus een dergelijk product willen aanschaffen zou ik in de zomer voor deze variant kiezen, omdat je hiermee je huid ook nog eens voorbereidt op de zon, en dus twee vliegen in één klap slaat.

Etos Invisible Deodorant




Prijs: 1,79 euro
Wat belooft het? 24 uur lang een droog en schoon gevoel. Sneldrogend en laat geen witte strepen in kleding achter.
Wat doet het? Ik heb eerlijk gezegd met mijn normale deo nooit last van witte strepen, dus ben ik er ook niet direct enorm van onder de indruk dat ik dat bij deze Etos deo ook niet heb. Even navragen in mijn omgeving leert echter dat die witte strepen toch vaak voorkomen, dus is dit wel een handig product. In het kader van een extra test spray ik het nog eens op terwijl ik al een zwart hemdje aan heb (waarbij er ook wat op het hemdje terecht komt) maar nee, geen spoortje wit! Daarnaast werkt de deo lang en effectief en is hij lekker goedkoop. Aanradertje!

Davidoff Echo Summer Fizz




Prijs: 39,00 euro
Wat belooft het? Limited Edition van de bestaande Echo geur. Deze Summer Fizz staat voor 'summer in the city': sprankelend en fris.
Wat doet het? Dit geurtje is voor mannen, maar ik zou het als vrouw ook zo gebruiken! Nu moeten de mannen niet meteen denken dat het een vrouwelijk luchtje is overigens. Het citroentje op de verpakking geeft eigenlijk precies aan hoe de geur ook ruikt: lekker fris. Een aanrader voor deze zomer.

Wilkinson Intuition




Prijs: 9,99 euro voor een apparaat met twee vervangmesjes of een navulverpakking met drie mesjes
Wat belooft het? Drie varianten (Hydrasoft, Sensitive en Melon Fresh) scheermesjes omringd door een crème-zeep. Verzorgen en scheren gaat nu in één enkele handeling.
Wat doet het? Ik ben altijd te lui om de scheerzeep te pakken onder de douche, dus dit systeem is ideaal. Door het zeepblokje om de mesjes heen is het geheel wel een beetje log. Prima om je benen mee te scheren (ze voelen na afloop minder droog aan dan met een normaal mesje), maar om je bikinilijn of oksels ermee te scheren moet je toch minimaal een paar keer goed oefenen.

Lush nieuws

Deze maand hebben we een handig product voor in je vakantiekoffer getest: shampoo in de vorm van een blokje. Geen lekkende flessen meer!

Shampoo bars 'Hard' en 'Soft'




Prijs: 7,30 euro per stuk
Wat belooft het? Een vrolijke roze bar die je haar zachtheid geeft als het kraanwater hard is en een stoere blauwe bar die je haar volume geeft als het kraanwater zacht is.
Wat doet het? Het is wel raar om niet mijn fles met shampoo te pakken, maar een soort van zeepblokje. Twijfelend wrijf ik het over mijn natte haar, flink fanatiek, in de hoop dat het een beetje wil schuimen. Nou, dat wil het! Hierbij dan ook direct een tip: gewoon even over je hoofd halen is echt voldoende, je hoeft het blokje niet twintig keer hardhandig over je hoofd te bewegen. Als je het zuinig gebruikt gaat het blokje rustig tot zestig wasbeurten mee overigens. Na afloop voelt mijn haar écht schoon aan, stroef bijna. Dit in tegenstelling tot vele andere shampoos, die vaak een glad laagje achterlaten. Prettig product, makkelijk mee te nemen op vakantie en ruikt heerlijk. Pas wel op dat je niet te hard in het blokje knijpt, want dan kan het in stukjes breken. Het blokje is ook niet bestand tegen vocht, dus berg het na gebruik goed (en vooral droog) op.