Lifestyle Review: KG-2 Ontnuchteringspil

Wat het persbericht ons over KG-2 vertelt..

KG-2 is de ontnuchterings pil die sinds jaar en dag wordt gebruikt door de Russische KGB om haar agenten alert en bij de les te houden tijdens gevaarlijke missies. Op vele van hun missies worden spionnen geacht een stevig glas mee te drinken om zo minder op te vallen tijdens feesten en sociale gebeurtenissen. Om scherp en alert te blijven gebruiken de undercoveragenten, tijdens dit soort bijeenkomsten, KG-2.

KG-2 als alcohol afbreker in theoretische zin:
Een van de actieve ingrediënten van KG-2 is het aminozuur asparagine, asparagine is een belangrijk ingrediënt van de urineproductie, is vochtafdrijvend en het verwijdert afvalstoffen uit het lichaam, waaronder alcohol.



Extra inname van dit aminozuur vermindert de gevolgen van overmatig alcoholgebruik: de kater en de schade in het lichaam, met name de lever. Bovendien zult u beter bestand zijn tegen de daar bij komende vermoeidheid.

KG-2 (asparagine) heeft een aantoonbare werking, het lichaam heeft stoffen vergelijkbaar met asparagine en ook wat asparagine zelf op voorraad maar als er teveel alcohol opeens moet worden afgebroken dan is een aanvulling erg handig en helpt het de afbraak te versnellen.
Bij proefpersonen die KG-2 gebruikten werd binnen een uur 55% meer alcohol afgebroken dan bij personen die dat niet hadden gebruikt.

KG-2 is een voedingssupplement, een verpakking KG-2 bevat 20 capsules van 700 mg.

Aanbevolen gebruik:
Neem tijdens of na alcohol gebruik 4 tot 6 capsules in met voldoende water. Neem niet meer dan 6 capsules per 24 uur.
Prijs per pakje van 20 capsules is Eur. 19,95

Voor meer informatie over KG-2 en verkoop, kijk op de website www.kg-2.nl